Friptura de iepure la cuptor cu ciuperci si sos de rosi ...
O friptura plina de savoare, frageda, suculenta, cu un sos bogat cu vin si ciuperci, o combinatie de exceptie !
Ingrediente:
1-2 kg carne de iepure 250 -500 gr ciuperci taiate 200 - 300 gr suc de rosii 200 ml vin rosu 8-10 catei usturoi masline , sare, piper, cimbru ...
Mod de preparare :
Se curata carnea , se spala si se aseza in tava unsa cu untura . Inainte de a o aseza in tava se imaneaza cu catei de usturoi , apoi se adauga ulei , sare, piper, cimbru, maslinele ... apoi se complecteaza cu apa , se bagat tava la cuptor dupa 30 minute se scoate tava si se adauga vinul si ciupercile , se baga din nou tava la cuptor 30 min , dupa se scoate tava si se adaugat sosul de rosi , se bagat tava la cuptor si se scoate tava cand carnea sa rumenit , in rest un deliciu ...
Pofta buna !
Friptura iepure - prima faza
Friptura iepure - faza a doua
Friptura iepure - faza a treia
Finalul
Vin buturuga
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: ozstef
Mesaj:
ozstef
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.